perjantai 12. lokakuuta 2012

Eka tentti

Perjantai-iltapäivä ja vihdoin aikaa kirjotella! Tällä viikolla oon ollu pari kertaa aamuluennoilla ja iltapäivät on kulunu kasvitieteen ja eläintieteen pakollisten kurssien viimesillä luennoilla. Aika on mennyt niin järkyttävän nopeesti - lukukauden alusta on kulunut melkeen puolitoista kuukautta, ekat kurssit on käyty ja niiden tenttiminen on edessä.

Tänään mulla oli ihan ensimmäinen tentti yliopistossa. Yritin kahlata sitä Campbelliä läpi koko viikon, mutten silti ehtinyt lukea kaikkea sitä, mitä olisi pitänyt. Onneks luennoitsijoiden diat on saatavilla Moodlessa niin sain ainakin jonkunlaisen käsityksen niistäkin aiheista, joiden yli hyppäsin kirjassa :D Netistä löyty kans aika paljon hyviä animaatioita, kun opettelin esimerkiksi soluhengitystä ja fotosynteesiä.

Noh, tenttiin mennessä mulla oli ihan tavallinen fiilis - en oo normaalistikaan kova jännittämään kokeita ainakaan enää siinä vaiheessa, kun sinne pitää oikeesti mennä. Korvatulpat korviin ja raapustamaan vastauksia. Kaks tuntia aikaa, mulla meni siitä noin puolet. Yksi monivalinta, yksi oikein/väärin-tehtävä, muutama termien selitys ja pieni "essee". Onhan se ymmärrettävää, että kun kurssia käy parisataa ihmistä, niin tarkastajat haluaa helpottaa työtään hiukan ja tehdä nopeasti tarkastettavia tehtäviä. 
 En sitten tiiä, miten se meni, mutta jos nyt läpi pääsis ni olis jo tosi jees :D Ens kerralla lupaan valmistautua paremmin... Kröhöm.

Tänään olis suunnitelmissa käydä Kalin kanssa Cantina Westissä syömässä ja aloittaa viikonloppu siitä :) Huomenna lähetään varmaan kaupungille ja katotaan sitten, mitä illalla keksitään. Mun pitäs myös alkaa lukea ens perjantain kemian tenttiin - oivoi.

Hyvää viikonloppua!

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti