torstai 20. syyskuuta 2012

Fuksiaisvalmisteluja ja laatuaikaa ystävien kanssa

Aamulla skippasin luennot ja suunnattiin tuutoriryhmän kanssa keskustaan ettimään fuksiaisteemaan sopivia vaatteita. Löydettiinkin ihan kivasti tavaraa, mikä varmaan ainakin helpottaa ens viikon valmistelu-urakkaa. Näistä jutuista lisää sitten fuksiaisten jälkeen, koska teema tosiaan täytyy pitää visusti salassa muilta ryhmiltä ensi perjantaihin asti :D

Koulun jälkeen tulin kotiin syömään ja ehdin istua hetken Iipun ja Kalin kanssa olkkarissa ennen ku Kali lähti töihin. Me suunnattiin sitten pian sen jälkeen Iipun kanssa kohti keskustaa ja käytiin Akateemisessa kirjakaupassa ja sitten etittiin tulevan viikonlopun synttärisankarille lahjaa. Robert's Coffeessa ehdittiin istua jonkin aikaa ennen ku nykyisin myös Helsingissä asustava Aada liitty meidän seuraan. Töistä päästyään myös Kali löysi tiensä meidän luo ja käytiin sitten kävelemässä (lue: etsimässä kivaa kahvilaa) ja päädyttiin lopulta Karl Fazer Cafen ovelle. Niillä hinnoilla ei paljon herkuteltu (ja toisaalta oltiin vasta tultu Robert'silta..), mutta otettiin juomat ja istuttiin varmaan tunnin verran juttelemassa niitä näitä. 

Kotona oltiin taas kolmestaan hiukan ennen yhdeksää ja Kali siirty aikalailla suoraan suihkun kautta nukkumaan - me jäätiin Iipun kanssa dataamaan ja kattomaan Ylen Kuntavaalit 2012: Lähtölaukaus - lähetystä. En tiiä, miks politiikka kiinnostaa mua niin paljon :D Yleensähän tästä ei tuu muuta ku kiukkuseks kun tuntuu, että kaikki puhuu välillä enemmän tai vähemmän paskaa, ja silti kaikilta löytyy joku hyvä pointti. Mut niin, mä oon tosiaan nyt virallisesti kirjoilla Helsingissä, eli mä myös äänestän täällä. Tuntuu tyhmältä ajatella, etten ehtinyt äänestää kertaakaan Ulvilan kuntavaaleissa, vaikka asuin siellä kuitenkin sen 18 vuotta elämästäni ennen kun muutama viikko sitte muutin tänne :D Eli kaipa tässä pitäs kohta ruveta tutustumaan ehdokkaisiin - tänään tuli äänestyslappusetkin postissa. 

Huomenna pääsen koulusta jo kahdeltatoista ja viikonlopun oonkin yksin kotona, kun Kali lähtee käymään kotona ja kaverin synttäreillä. Mun viikonloppuun kuuluu mekon etsimistä ja koulujuttujen hoitamista... Ehkä saisin tänä viikonloppuna kunnolla aikaseks lukea kurssimateriaaleja oikeen ajatuksella... Toiveajattelua.

Voimia viikon viimeseen koulupäivään ja mukavaa viikonlopun alkua!

P.S Saatan, saatan tehdä postauksen meidän kämpästä tänä viikonloppuna...

Yours, anni

1 kommentti:

  1. Kiva lukea hiukan "arjesta" siellä Helsingissä, fuksiaiset kuulostaa hauskalta!

    Ps. Blogissani on jotain sinulle jotain. :)

    VastaaPoista