maanantai 27. elokuuta 2012

Lyhyesti ekasta koulupäivästä

Yritän nyt saada jotain tänne kirjoitettua ennen kuin nettiyhteys taas katkeaa... otin sitten kotoa mukaan sen hitaan ja huonon mokkulan.

Lähdin kohti Viikkiä aamulla hyvissä ajoin ja löysin perille yllättävän helposti, vaikken olekaan koskaan ennen sinnepäin julkisilla matkustanut. Oikea rakennus ja sali löyty ongelmitta, ja näin heti ekana muutamia tuttuja kasvoja valmennuskurssilta. Huomasin myös, että todella monella näytti olevan tuttuja paikalla enemmänkin - sen verran oli puheensorinaa käytävällä. Sen siitä saa kun muuttaa muualta uuteen kouluun, ei tunne ketään :D Täytyy toivoa, että sulaudun tästä vielä kunnolla porukkaan...

Aamupäivä istuttiin kuuntelemassa tiedekunnan dekaanin ja muiden höpinöitä ja selostuksia erinäisistä tiedekuntaan, opintoihin ja opintopisteisiin liittyvistä asioista. Sen jälkeen meille puhui vielä Kielikeskuksen edustaja.

Kahdentoista aikaan meidät jaettiin tuutoriryhmiin. Mun ryhmässä on itseni lisäksi kuusi fuksia ja meillä on kaksi tuutoria, molemmat toisen vuoden opiskelijoita. Käytiin porukalla syömässä ja loppuiltapäivä kierreltiin kampusta ja rakennuksia, ainejärjestöjen kertsejä ja käväistiin ATK-luokassa ilmoittautumassa kursseille ja tekemässä muita pikkujuttuja. 

Aika kujalla mä olen toistaseksi, vaikka parhaani mukaan yritin painaa asioita päähäni. Uskon silti, että asiat selkenee ajan kanssa - tämähän oli vasta eka päivä!

Hurja väsymys iski heti kun pääsin iltapäivällä takasin mummille, vedin kollarit jalkaan ja hiukset ponnarille, söin ja istuin vihdoin alas.

Kyllä tää tästä lähtee!

P.S Muistakaa äänestää kyselyssä oikeassa sivupalkissa!!

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti