lauantai 25. elokuuta 2012

25. elokuuta

Tuntuu ihan käsittämättömältä, että tänään on jo elokuun 25. päivä. 

Vastahan siitä on kulunut hetki, kun oli 25. syyskuuta ja syksyn yo-kirjoituksista jäljellä enää yksi koe - kemia.

25. lokakuuta - olin täyttänyt 18 kolme päivää aiemmin.

 25. marraskuuta tuli nopeasti. Marraskuu oli oikeastaan ainoa kuukausi viimeisen vuoden aikana, kun en opiskellut yhtään mitään, vaikka normaalisti koulua kävinkin. Se oli sellanen mukava välikuukausi ennen kuin piti alkaa treenata kevään kirjoituksiin. 

25. joulukuuta olin vielä viettämässä joulua Levillä - pitkän matikan kirjat matkalaukussa mukana, vaikkakin avaamattomina. 

25. tammikuuta... olin juuri saanut ajokortin ja lukuloman alkuun oli vain pari hassua päivää aikaa. 

25. helmikuuta äikän tekstitaito ja englannin kuuntelut oli kaukana takana - esseekoe, matikka ja muut edessä.

25. maaliskuuta - kaksi päivää viimeisestä yo-kokeesta ja olo äärettömän helpottunut.

25. huhtikuuta pääsykoelukeminen on noin puolessa välissä ja asiat alko hahmottua, mutta toisaalta myös paineita oli eniten. Koko kevään vietin Helsingissä mummin luona ja osallistuin Valmennuskeskuksen valmennuskurssille.

25. toukokuuta - eka päivä pääsykokeen jälkeen ja usko itseen vielä korkealla :D

25. kesäkuuta - Miamissa, pari päivää pääsykoetuloksiin. Fiilis oli hyvä, mulla oli suunnitelmat välivuodellekin valmiina, enkä olisi masentunut, vaikka olisin jäänyt opiskelupaikkaa vaille.

25. heinäkuuta... tavallista kesää oli tullut vietettyä enimmäkseen töissä ja edessä oli odotettu matka Espanjaan. Koulun alkuun tuntu olevan ikuisuus.

25. elokuuta - tänään. Koulu alkaa ylihuomenna, vaikka viikko onkin orientoiva. Huomenna muutan viikoksi mummille ja ekan kouluviikon saan reissata Lauttasaari-Viikki-väliä. Peruskoululaiset, lukiolaiset, amikset ja muut ovat palanneet kouluun jo pari viikkoa sitten. Mä muutan viikon päästä virallisesti Helsinkiin ja opiskelen yliopistossa, käyn luennoilla ja voivottelen liian pientä opintotukea. Kaikki on hankittu ja valmiina, fiilis uskomattoman hyvä. Kaikki on niin hyvin. Mutta johan tätä onkin odotettu :D


Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti