torstai 30. elokuuta 2012

Orientoivasta viikosta

Päivät on hujahtanu aika nopeesti, enkä oo sitten tän mokkulan kanssa jaksanu iltasin säätää... Joka tapauksessa huomenna on tän viikon viimenen päivä ja luvassa lisää pääaineiden esittelyä ja sen sellasta.

Kokonaisuudessaan meille on tällä viikolla kerrottu opinnoista, pääaineista, HOPS-jutuista, järjestöistä ja niiden toiminnasta sekä ATK-asioista ja terveys- ja liikuntapalveluista. Meidät on lisäks tutustutettu eri rakennuksiin, labroihin ja ruokaloihin.  Eilen me käytiin iltapäivällä keskustassa kuuntelemassa rehtorin puhe ja sen jälkeen etkoiltiin porukalla ja vietettiin iltaa Oljenkorressa. En tosin viittiny siellä kovin kauaa roikkua, kun tiesin ettei mummi mee nukkumaan enne ku oon kotona :D Lauantain muuton jälkeen voin sitten mennä miten lystään ilman, että tarvii tuntea syyllisyyttä siitä ettei vanha ihminen saa nukuttua tarpeeksi öisin :D Anyway mun mielestä on tosi kiva, että sain bunkata täällä mummin sohvalla tän ekan viikon, nii ei tarvinnu sen kämpän ja muuton kanssa sählätä ennen syyskuun ja vuokra-ajan alkua.

Huomenna lähen sitte kotiin heti ku pääsen yliopistolta ja meen pakkaamaan muun muassa vaatteeni. Oikeastaan kaikki "iso" on jo pakattu, mutta pikkusälät hajallaan siellä sun täällä. Lauantaina ajetaan sitte peräkärryinemme takasin Helsinkiin ja saadaan muutama kaveri muuttoavuksi kantamaan tavaroita. Ens viikolla onkin sitte edessä ekat oikeat luennot ja kurssit... jännää ;)

Yours, anni

P.S Kyllä mä sopeudun tänne ajallaan. Miten tällaseen porukkaan vois olla sopeutumatta?   

P.P.S Muistakaa äänestää oikeassa sivupalkissa postausaiheita!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti