maanantai 11. kesäkuuta 2012

Uusi päivä, futista ja aurinkoa!

Takana on pitkä, mutta nopeasti vierähtänyt kahdeksantuntinen työpäivä, paljon erilaisia asiakkaita ja kaikenlaista puuhaa laidasta laitaan. Tällä viikolla kaksi iskän työntekijöistä on lomalla, eli meitä on yksi vähemmän kuin viime viikolla, mikä tarkoittaa tietysti enemmän töitä meille muille. Mullekin on siis tekemistä aikalailla nonstoppina, mikä on mahtavaa!

Töiden jälkeen me syötiin terassilla koko perheen voimin kanaa ja uusia perunoita - alkukesän kohokohta :D Ruuan jälkeen suunnattiin pikkuveljen kanssa ostamaan parit jätskipaketit kaupasta ja kesäfiilis oli autossa käsinkosketeltava kun soitettiin täysillä Soul sisteriä! Mahtavia kesämuistoja :)

Kisakatsomo laitettiin pystyyn iskän, pikkuveljen, Iipun ja Kalin kanssa, ihan niin kuin eilenkin Espanja-Italia -ottelun aikana. Tänään vuorossa oli Englanti-Ranska, joka sekin pettymyksekseni päättyi tasapeliin. Mulle on näissä peleissä oikeastaan aivan sama kuka voittaa, haluan vaan nähdä maaleja! Oon siis aina sen puolella joka on häviöllä ;)

Huomenna jälleen töitä ja illalla reeneihin likkojen kanssa. Loppuviikko menee varmaan enimmäkseen EM-kisojen parissa ja New Yorkin-/Miamin-reissua varten pakkaillessa. Sain jopa varattua itselleni parturin perjantaiksi kello 10.00, eli ihan keskellä työpäivää. Onneks sekään ei ole mikään ongelma kun on iskällä töissä eikä työsopimusta ole ;) No ei, mut sovittiin et se on ihan okei, koska mun on pakko päästä parturiin ennen reissua. Ainoa murheenkryyni (maailman kamalin sana) on ylppärilahjaksi saamani järkkäri, joka ei siis ole vieläkään saapunut kauppaan :( Lahjakortilla ei paljon kuvailla ja nyt näyttää pahasti siltä, ettei kamera ehdi reissulle mukaan... Harmillista, mutta onhan meillä toinenkin järkkäri ja muita kameroita. Olis vaan ollu kiva saada se messiin, ymmärrätte varmaan.


Tää oli tällänen perustylsä pikapostaus, mutta eipä tässä ole kummia tapahtunut, enimmäkseen ollut kivan arkinen ja iloinen päivä kauniissa säässä ystävien, perheen ja futiksen parissa. Eipä elämä tästä paljon paremmaksi muutu :)

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille!


Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti