sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Yo-päivä ja -kuvia

Eli nyt on juhlat takana ja meidän koulusta valmistui 63 lakkipäistä nuorta. Juhla koululla meni hyvin ja sain lisäksi stipendin hyvästä yleismenestyksestä lukio-opinnoissa, mikä oli ihan kiva lisä päivään :) 

 Tässä ensin pari kuvaa Kalista aamulla ennen juhlaan lähtöä:



Kampaajalle menin kello kahdeksan aamulla, mutta siellä ei kauan mennyt näiden hiusten kanssa :D Juhlaan lähdettiin iskän kyydillä Iipun ja Kalin kanssa hiukan yhdeksän jälkeen, ja juhla alkoi kymmeneltä. Tässä kuvia juhlasta, kaikki isäni ottamia!


Meitsi painaa lätsän päähän :D

Kali bongas ilmeisesti meidän porukat :D

Juhlan aikana (ja sitä ennen, sen jälkeen ja vielä tälläkin hetkellä) satoi, joten salista siirryttiin ruokalaan ja käytäville ottamaan vastaan äitien, isien, ystävien ja sukulaisten ruusuja ja haleja. Ruusuja sain monta jo pelkästään ystävien perheiltä ja sukulaisilta, ja halauksia monilta muiltakin äideiltä ja iseiltä kuin omiltani :D Tässä juhlan jälkeen otettuja kuvia, nämäkin kaikki isäni ottamia.

Kali, minä, Aada, Ellu, Sari ja Iipu<3

Kali ja minä

Minä...

Iipu, Kati ja minä

Kali, Iipu ja minä

Ainoa ei-tärähtänyt kuva, jonka tähän hätään löysin omasta kamerastani. Ei siis tosiaan mikään kiitos-korttiversio... :D

Minä ja keikki


Vieraita saapui pitkin päivää kello 13.30 ja 15.00 välillä. Yhteensä muistaakseni 31 aikuista ja 7 lasta, jos lasketaan lapsiksi sellaiset, jotka "syövät niin kuin lapset", kuten äitini asian pitopalvelulle ilmaisi :D Sukulaisia tuli äidin ja isän puolelta muun muassa isovanhemmat, yksi isotäti, setä vaimoineen ja eno perheineen. Valtaosa vieraista oli silti naapureita ja ystäväperheitä :)


Pitopalvelu järkkäs upeat ruuat, ja sateesta huolimatta mulla ainakin oli tosi mukavaa! Shamppanjalaseja kilisteltiin monen kymmentä kertaa, mutta maistelu jäi vähemmälle, oli se vaan niin pirun pahaa :D En siis ole mikään shamppanjan ystävä...


Lahjoja sain paljon: osa esineitä, osa rahaa. Vieraiden anteliaisuus yllätti mut kyllä täysin! Tässä muutamia lahjoja, joita sain:

Enolta KoKo-sarjan mukeja ja lautasia sekä lautasliinoja, ja yhdeltä ystäväperheeltä saman sarjan "aamiaissetti", eli pieni vati, murokulho ja samanlainen muki kuin enoni lahjassa. Nyt mulla on samanlaisia mukeja neljä, mikä on juuri sopivasti!

Näitä en varsinaisesti saanut, vaan ostin ne itse tänään eilen saamallani lahjakortilla. Eli periaatteessa lahja, vaikka itse valitsinkin :D Iittalan Kartio-laseja, isompia sellaisia :)


Yllä olevassa kuvassa on hyvin sekalainen joukko tavaraa. Toinen kirja on mummilta ja papalta, toinen mummilta. Molemmat antoivat siis pienen kirjan rahalahjan lisäksi :) Valokuvakehys on naapuripariskunnalta, siinä on kultainen lyyra ja ruusu ja alareunassa kaiverrus "Anni 2.6.2012". Siihen on hyvä laittaa ylppärikuva heti, kun sellaisen saan kehitettyä oikeaksi valokuvaksi. Mariskooli on toiselta naapuriperheeltä ja näin viides oma skoolini. 

Lahjakortti on vanhemmiltani ja se oikeuttaa siihen järkkäriin, jota toivoin. Isäni oli kysynyt kameran saapumisajankohtaa, ja hänelle oli sanottu, että se saapuu varmasti kauppoihin ennen yo-päivää, mutta ei se sitten saapunutkaan :D Eli sain lahjakortin, jossa lukee valmiiksi maksettu hinta ja tuote, jonka ostamiseen kortti oikeuttaa. Isäni on siis valinnut tuotteen ja maksanut sen etukäteen, eli mun ei tarvi kuin marssia kauppaan lahjakortin kanssa sitten, kun kamera viimeistään tämän kuun aikana saapuu hyllyihin :) Toivon kovasti, että se ehtii ennen meidän Amerikan matkaa...

Valokuvakehyksen sain ystävältäni ja hän toivoi, että siihen laitetaan meidän eilen koulussa ottamaamme yhteiskuva sitten, kun kuva saadaan kehitettyä :) Lisäksi sain häneltä puisen säilytyslaatikon.

Kalin lahja mulle<3

Upeat haarukat ja veitset (joita oli kokonaiset kuusi paria) sain eräältä ystäväperheeltä, ja olen niihin aivan rakastunut! Cake Serverin sain naapureilta :)
Kaiken kaikkiaan päivä oli todella onnistunut ja fiilis sen mukainen :) Ylioppilaaksi valmistutaan vain kerran ja musta tuntuu, että nyt kaikki muu vasta alkaa. Toivon ihanaa kesää kaikille ylioppilaille, etenkin meidän koulusta valmistuneille. Toivottavasti olette yhtä onnellisia ylioppilaita kuin minäkin ja saatte haluamanne opiskelupaikan syksyksi. Jatkan blogini pyörittämistä tästä eteenpäinkin ja toivon, että lukijani pysyvät mukanani, vaikka lukio on nyt taaksejäänyttä elämää. 

ONNEA UUDET YLIOPPILAAT JA MUUT VALMISTUNEET!

Ruusuja tuli mahtavat 24 kappaletta, joten ne piti jakaa kahteen maljakkoon :D Rakastan ruusuja<3

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti