torstai 31. toukokuuta 2012

Countdown - 2 days

Yo-juhlat lähestyvät ja multa kysyttiinkin jo yo-mekosta ja muista juhlajutuista. Mekosta en laita kuvaa näin etukäteen, mutta voin kertoa, että se on olkaimeton, polvipituinen mekko, joka on omasta mielestäni ihanan kesäinen ;) Kenkinä juhlassa ovat valkoiset ballerinat (koska olen maailman surkein korkokengillä kävelijä, enkä halua kaatua...) ja kotona sitten valkoiset avoimet korkokengät. Kaulakoruna on iskältä viime jouluna saamani hopeakoru ja korvisten välillä käyn vielä sisäistä taistelua :D Kuvia juhlasta, mekosta ja lahjoista tulee sitten lauantain jälkeen :)

Kaulakoru. Anteeksi kuvan laatu, testailin tällä joskus erästä kuvanmuokkausohjelmaa - en tosin kovin menestyksekkäästi :D En jaksanut tähän hätään napata uutta kuvaa korusta...

Talo on nyt enemmän tai vähemmän valmis vieraita varten: kaikki paikat on siivottu, pesty, järjestetty ja imuroitu. Pihaa on laitettu, rikkaruohot kitketty ja kevätkukat istutettu, puutarhakalusteet laitettu paikoilleen ja terassit lakattu. Ainoa ongelma on siitepöly, jota kerääntyy puutarhakalusteisiin, vaikka ne pestäisiin joka päivä parin tunnin välein :D

Kampaajalle menen lauantaiaamuna kahdeksalta ja juhla alkaa kymmeneltä, vaikka täytyy siellä varmaan olla hyvissä ajoin... Kampaajalla silti tuskin menee kauan, sillä mulla on niin lyhyet hiukset, että kampaukset on aika rajotettuja. Eli tuskin niille mitään kummallista tehdään :)

Meidän perheestä juhlaan osallistuvat vanhempani ja isoveljeni, ja lisäksi kutsuin juhlaan yhden ystäväni. Jokaisella ylioppilaalla saa olla neljä vierasta, joten sain juuri sopivasti mukaan ne ihmiset, jotka halusinkin. Pikkuveli on omissa kutosluokan päättäjäisissään ja isovanhempani menevät sinne hänen kanssaan, että edes joku on katsomassa hänen ala-asteelta valmistumistaan. Onhan sekin siisti juttu ;)

Omat juhlani alkavat puoli kahden aikaan ja toivottavasti päivästä tulee oikein oikein mukava, sateella tai ilman :) 

Yours, anni 

2 kommenttia: