keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Monenmoisia valmistumisia

Viime postauksesta on vierähtänyt melkein viikko, mikä on tuntuu ihan kivalta. Oon blogiini välillä täysin koukussa, mutta pääsykokeen jälkeen en ole suonut sille juuri ajatustakaan. Olen enimmäkseen levännyt ja urheillut, eli ihan laidasta laitaan. Pari ekaa päivää pääsykokeen jälkeen meni sängyssä makoillessa ja kavereiden kanssa hengaillessa. Sunnuntaina oltiin koko päivän kestäneellä pelireissulla jossainpäin Turun saaristoa ja maanantaina oli puolestaan kotipeli. Eilen touhuttiin Kalin kanssa salilla ja uimassa vajaat kaksi tuntia ja saunottiin uimahallilla ennen kuin tultiin kotiin. Tänään illalla pitäis vielä ehtiä lenkkeillä ja huomenna on jälleen salipäivä :)

Parin tunnin päästä lähden Huittisiin musiikkiopiston kevätkonserttiin eli koko opiston yhteiseen kevätjuhlaan. En itse esiinny konsertissa, vaan muut opiskelijat, yhtyeet ja orkesterit hoitavat ne hommat. Mun tehtävä on mennä lavalle muiden valmistuvien kanssa vastaanottamaan todistukset ja stipendit :) Ainoa huono puoli on se, ettei kukaan pääse katsomaan valmistumistani :( Vanhemmat ovat töissä ja kavereilla on töitä tai muuta menoa. Eli ei ole yleisössä sitten juurikaan tuttuja kasvoja...

Hetki sitten tulin kaupungilta, missä kävin etsimässä itselleni ballerinat. Jänistin siis lopulta, sillä ostin pari viikkoa sitten korkokengät yo-juhlaa varten, mutta pelkään juhlassa kaatumista kuollakseni :D Eli balleriinoilla mennään ainakin juhlan ajan, kotona sitten voin vaihtaa kunnollisiin juhlakenkiin :D Yritin myös tuloksetta löytää itselleni jotain lämmintä päällepantavaa (huivia, boleroa tms.), sillä lauantaiksi on luvattu ihan mahtavaa ilmaa. Eli 13 astetta ja sadetta... Onneks meillä on iso talo niin vieraat mahtuu sisätiloihinkin. Toivon silti, että edes jossain vaiheessa sade taukoaisi niin päästäisiin ulos ottamaan ylppärikuvat ja perhepotretit! Valokuvastudioon en aio mennä, sillä kuvaaminen onnistuu kotona omilla kameroilla ihan hyvin ja on huomattavasti edullisempaa.

Alan tässä nyt sitten miettiä, mitä laitan illan juhlaan päälleni :)

Yours, anni

1 kommentti: