maanantai 7. toukokuuta 2012

My Summer

Yks tärkeimmistä motivaation lähteistä tähän pääsykoelukemiseen on suunnitelmat tulevalle kesälle 2012. Kesään kuuluu niin töitä kuin lomiakin, viikonloppumenoja, futista, kesäöitä ulkona ja paljon lopun alun odotusta. Nyt kun pääsin kurssilta kotiin ajattelin kirjoitella teille tulevasta kesälomastani (ainakin mulle se on lomaa, vaikka oonkin töissä paljon!) ennen kuin alan lukea illan viimesiä juttuja.

Pääsykokeeni on 24. päivä tätä kuuta, eli noin kahden ja puolen viikon kuluttua. Sen jälkeen mulla on viikko lomaa ekaa kertaa joulun jälkeen. Mulle loman merkitys on nykyään, että ei tarvi lukea mihinkään kokeeseen :D

Yo-juhla on lauantaina 2.6, jollon musta tulee ylioppilas, ellei E:nä ja L:nä lähteneet äikkä ja enkku sitten satu tulemaan I:nä takaisin, mitä uskallan suuresti epäillä. Näillä näkymin valmistun E:n papereilla.
Heti seuraavana maanantaina 4.6 aloitan työt isäni vastaanotolla Porissa ja oon töissä kesäkuun kaksi ekaa viikkoa. 


Vanhempieni kaksiviikkoinen kesäloma alkaa 15.6 ja lähdemme perinteisesti yhdessä lomamatkalle, tällä kertaa Yhdysvaltoihin. Suuntaamme ensin neljäksi päiväksi New Yorkiin ja sen jälkeen viikoksi Miamiin rantalomalle. New York on jo monta vuotta ollut mulle The One, mutta niinpä se taitaa olla monille muillekin - ja joillekin ei sitten yhtään. Olen siis hiljaisesti superinnoissani. Tää tuntuu viisi kertaa upeammalta kuin yksikään aikaisempi matka, vaikka olen mahtavissa paikoissa käynyt ennenkin. Miami tulee siinä sivussa plussana, sillä sinne en ole oikeastaan koskaan haikaillut, vaikka paikasta noin niin kuin päällisin puolin yhtä sun toista tiedänkin. Hieno kyllä sinnekin päästä, ei siinä mitään :D

Kotiin me palataan kesäkuun 28. päivä, jonka jälkeen mulla saatta olla edessä vielä yksi ulkomaanmatka heti heinäkuun alussa. Siitä ei tosin vielä ole 100% varmuutta, mutta katotaan nyt. Asia on ihan meistä itsestämme kiinni :)

Heinäkuussa olen sitten taas töissä edellä mainitusta lomasta riippuen joko koko kuukauden tai noin kolmisen viikkoa. Heinäkuun loppupuolella meillä vietetään perinteisesti yksi viikonloppu, jonka aikana saamme kotiin paljon vieraita - porukoiden vanhoja opiskelukavereita perheineen. Tää perinne on toistunut vuodesta -94 asti, jos muistan oikein. Eli 19. kerta tänä kesänä - ens vuonna juhlitaan kakskymppisiä! Silloin talo siis täyttyy meidän perheemme lisäksi 15 muusta ihmisestä (ja mahdollisesti yhdestä koirasta).  

Heinäkuun 30. päivänä koittaa kauan odotettu Barcelonan matka tyttöjen kanssa. Reissusta kirjoitin aikaisemmin A Perfect Girlfriend Getaway-postaukseen helmikuussa. Lähdetään siis kuuden tytön voimin viikoksi Espanjan aurinkoon ennen elokuun suuria muutoksia.

Elokuussa menen vielä töihin pariksi viikoksi, minkä jälkeen mulla toivottavasti alkaa koulu jossain... Alkaa tai ei, niin muutto ainakin on elokuussa edessä, en sitten tiedä minne :D 

Lisäksi meidän joukkue pelaa kesällä kahdessa eri sarjassa, joten futistakin on luvassa enemmän kuin tarpeeksi. Urheilun nimissä ei myöskään tule unohtaa jalkapallon EM-kisoja ja Lontoon olympialaisia! 

Toivottavasti luvassa on myös paljon aurinkoisia viikonloppuja ystävien kanssa, mökillä, Helsingissä, kotiterassilla ja öisellä maantiellä ajellen :)

Sitä odotellessa, eikö?

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti