maanantai 14. toukokuuta 2012

Viikonloppua ja yo-juhlajuttuja

Eilinen päivä meni suurimmaksi osaksi pelireissulla sateisessa Turussa ja ilta sitten lukien ja kotona makoillen. Tänään käytiin likkojen kanssa töissä ja tulipa sitä Suomen murskatappio-otteluakin katottua jonkun matkaa. Hetki sitten sain luettua loppuun tän päivän bilsan asiat ja nyt rentoudun DVD-boksin parissa. 

Aamulla suuntaan kohti Helsinkiä ja illalla on viimeinen virallinen luentokerta. Tiistaina on harjotuspääsykoe, josta en tosin aio ottaa mitään paineita. En ole ehtinyt kerrata kaikkia asioita vielä harjotuskoetta varten, sillä en halua sotkea toimivaa lukusuunnitelmaani sen takia. Menen siis kokeeseen ja toivon että se menee omalla painollaan - eihän koko koe loppujen lopuksi merkkaa yhtään mitään.

Asiasta yhdeksänteen: yo-juhlat. Tähän mennessä juhliini on ilmoittautunut jo ihan mukavasti sukulaisia ja tuttavia. Kaikki kolme isovanhempaani tulevat, samoin toisen mummini sisko. Lisäksi sekä isäni että äitini veljet perheineen ovat luvanneet päästä paikalle, kuten myös käsittääkseni yksi serkkuni perheineen. Ainakin neljä naapuruston perhettä (kyllä, meillä on ihan mahtavat naapurit :D ) on ilmoittanut tulostaan, samoin muutama muu tuttavaperhe täältä lähistöltä. Omat ystäväni juhlivat luonnollisesti omia ylppäreitään. Onneksi mulla on yksi ystävä, joka on itseäni vuoden vanhempi ja koulunsa suorittanut, joten hän pääsee tulemaan juhliini!

Eilen ekat vieraat kyseli lahjatoiveita, kun he haluaisivat antaa jotain muuta kuin rahaa. Tietysti ekana listalla ovat kaiken maailman astiat, pyyhkeet, lakanat jne. jne. jne. Kaikki ärsyttävän tarpeelliset, mutta ihanat jutut. Oon aina rakastanut astioita, mutten oo koskaan alkanut kerätä mitään sarjaa, koska en oo vaan ikinä innostunut sellasesta. Se on aina tuntunut liian aikaselta, mutta nyt se kai viimeistään on jollain tavalla ajankohtaista.
Aqua
Mint
White





















 Eilen siis ekat kyselijät saivat lisätä ostoslistalleen Arabian KoKo -sarjan astioita väreissä Mint ja White. Lisäksi haluaisin jossain vaiheessa täydentää astiastoani värillä Aqua. KoKo vaikuttaa jotenkin ihanan helpolta ja monipuoliselta, vaikken kyllä aio kaikkia sateenkaaren värejä kaappeihini kerätä. Tällaset vihreän ja sinisen sävyt on aina ollut mun juttu ja ne sopii todella kauniisti yhteen. Valkoinen nyt on tollanen klassikkoväri, joka sopii käytännössä mihin vaan. Nää astiat on yksivärisiä, mikä on mun mielestä kattauksessa aina plussaa. Mun mielestä on kivempi, että printit tulee esiin sitten lautas- ja pöytäliinoissa :) 

 Eipä tässä sitten muuta. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti