torstai 26. heinäkuuta 2012

Ruuanlaittoa, reeniä ja menoja

Tänään kävin aamupäivällä ostamassa Prismasta käytännössä kaikkea, mitä käteen sattui. Suunnitelmissa oli tehdä jonkunlainen kanapata, kun teki niin hirveesti mieli jotain vähän tulisempaa ruokaa. Katoin ensin netistä jotain ohjeita, muttei sieltä mitään erikoisuuksia löytynyt. Päätin sitten improvisoida oman maun mukaan, kun kerran aikaa ja energiaa oli.
Tässä vaihe vaiheelta päivän kokkailut, pääsin samalla testaamaan uutta järkkäriäni. Ongelmana oli keittiön huono valaistus, kun toinen liesituulettimen lampuista on palanut... Höh.

Kuullotin ensin paprikaa ja sipulia pannulla, kaadoin sitten öljyttyyn pataan ja lisäsin raastetun porkkanan ja yhden valkosipulin kynnen.

Lisäsin tomaattimurskaa ja vähän vettä

Lisäsin joukkoon pannulla kypsennetyt kanan fileesuikaleet (maustamaton)

Mausteina mm. kumina, kurkuma, timjami, neilikka, basilika, suola, pippuri ja chili... Oliko muuta? :D

Vajaa purkillinen kevyttä ruokakermaa...

Pari basilikan lehteä suoraan takapihalta ja riisiä mukaan

Tattadaa! Hyvää siitä tuli. Sopis vielä paremmin talvi-iltojen ruuaksi, siitä tuli niin mukavan lämmin olo. Johtui varmaan chilistä ;)

Ruuan jälkeen nukuin mukavat muutaman tunnin päikkärit (on se syöminen raskasta) ja illalla oli reenit Mynsterissä. Pitkästä aikaa aurinkoinen keli harkkailtana :D Porukkaakin oli ihan hyvin. Seuraavat kaks peliä multa jää ilmeisesti väliin, kun eka on ton Espanjan reissun aikana ja toinen on seuraavana viikonloppuna, kun meidän täytyy lähteä porukoiden kummipojan rippijuhliin... Tyhmää. 

Huomenna käyn vielä kampaajalla ja iltapäivällä mennään siivoomaan tyttöjen kanssa vastaanottoa. Sen jälkeen lähdetään ostamaan aurinkorasvoja, shampoita, hammastahnoja ja kaiken maailman maitohappobakteerivalmisteita, ettei loma menis mahataudissa kärvistellessä...

Lauantaina ajellaan Iipun kanssa Niinisaloon omaistenpäivään. Porukat ja pikkuveli lähti tänään Mallorcalle ja pakottaa mut sitten korvaamaan niiden paikan siellä omaistenpäivässä, vaikka veikkaan, että veljeäni ei kiinnosta mun läsnäolo yhtään sen enempää ku mua itteänikään :D Toisaalta halvat munkit vetää mua puoleensa...

Mukavaa viikonjatkoa, tää saattaakin olla viimenen postaus ennen ku tullaan kotiin reissusta :)

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti