keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Lupauksia

Mä teen Uuden Vuoden lupauksia aina pitkin joulukuuta. Muutamat on aiemmin toteutunut suhteellisen hyvin, jotkut taas unohtuu siinä tammikuun ekan viikon aikana. Ens vuoden lupaukset näyttää kaikessa yksinkertaisuudessaan jotakuinkin tältä:

1. Lakkaan juomasta Coca-Cola Zeroa. Jätän myös pois kaikki muut limsat ja vissyt, vaikken juo niitä kovinkaan paljon tälläkään hetkellä.

2. Lakkaan syömästä suklaata. Ymmärtäisitte miksi, jos tietäisitte miten paljon kulutan sitä tällä hetkellä...

3. Kasvatan hiuksia. Oon kasvattanut jo heinäkuusta asti (koska ei oo varaa kampaajaan, heh heh...) ja aion jatkaa tästä ainaki jonkun aikaa. On kivaa kun hiukset edes hipoo olkapäitä ekaa kertaa pariin vuoteen!

4. Hankin Unisportin kortin ja alan käydä säännöllisesti salilla ja ryhmätunneilla. Tänä syksynä oon ollu ekaa kertaa yhdeksään vuoteen pelaamatta futista, ja kaipaan säännöllistä urheiluharrastusta... Joukkuelaji olis tietty vielä kivempi, mut ehkä ne ryhmätunnit kelpaa korvikkeeksi.

5. Alan pyöräillä yliopistolle keväällä ainakin kaks kertaa viikossa. Matkaa on yhteen suuntaan se reilu 10km, joten siks en lupaa pyöräillä joka päivä. Voi sitten luentojen, fiiliksen ja sään mukaan valita ne kaks päivää joka viikko :)

6. Alan opetella reseptejä erilaisiin kasvisruokiin. En kestä olla yks niistä harvoista bilsan laitoksella, jotka syö surutta lihaa, kalaa ja kanaa joka ikinen päivä. Syön tälläkin hetkellä paljon kasviksia (just eilen ostin ja höyrytin vajaat kolme kiloa porkkanaa, kukkakaalia ja parsakaalia), mut jokasen lämpimän aterian tärkein osa on aina jonkun sortin liha...


Siinä ne, aika arkisia juttuja. Olis kiva lukea muidenkin lupauksista, jos teillä sellasia on!

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti