torstai 22. joulukuuta 2011

Excited!

Lupaan, että tää on mun viimenen jouluaiheinen postaus :D Okei, Levin reissusta tulee varmaan vielä yksi, mut sen jälkeen on sitte uus vuosi ja uudet kujeet :)

Aamulla olis tarkotus lähteä viiden maissa ajamaan kohti Leviä. Matka kestää sen 12 tuntia, jos suunnittelee kerran pysähtyvänsä syömään jotain ja tankkaamaan auton yms :) On se aika puuduttavaa joo, mut kyllä siihenki on jo totuttu :D Mitä kauemmin valvon nyt sen parempi, sillä sitä pidempään pystyn nukkumaan autossa :D Mun ennätys on 6 tuntia, eli nukuin viime vuonna yli puolet menomatkasta. Lyhenee reissu huomattavasti sillä tavalla ;)

Laitoinkin kuvia Levin mökistä joku aika sitten, ja sinne me nyt huomenna saavutaan viiden jälkeen illalla :) Kali tulee perässä junalla, koska meillä on luonnollisesti vain viiden hengen auto. Kalin juna saapuu Kolarin rautatieasemalle yhdeksän jälkeen jouluaattoaamuna, jonka jälkeen siitä on vielä lyhyehkö bussimatka Leville. Eli Kali pääsee siinä vähän ennen yhtätoista aamupäivällä alottamaan meidän kanssa joulunviettoa ;)

"Aja tätä tietä suoraan 925 kilometriä ja käänny sitten vasemmalle", sanoi navigaattori viime vuonna, kun lähdettiin ajamaan kohti Lappia :D

Laskettelu on tietysti koko reissun idea. Mä ja Eetu ollaan lasketeltu varmaan jostain 4-5 vuotiaista asti :D Topi oli 2,5-vuotias kun sai ekan kerran sukset jalkaan :) Iskä on lasketellu pienestä pitäen ja se on opettanu meidät kaikki vuoronperään laskemaan. Tai no, Eetua ja mua se opetti samaan aikaan vähän niinkun kaikessa muussakin, kun meillä tosiaan on vaan se 1v 1kk ikäeroa :D Äiti laskee kans ja ihan hyvinkin vielä, vaikka alotti kunnolla vasta sillon, kun mä ja Eetu oltiin pieniä. Murtsikkahiihto on silti enemmän äitin juttu - se meinaan pelkää vauhtia, eikä kukaan ikinä jaksa odottaa sitä :D

Me otetaan mukaan kaks tietokonetta, joten voi olla, että jaksan kirjoittaa myös sieltä, mutta saa nähdä. En mee lupaamaan mitään :D Toivotan siis valmiiksi kaikille hyvää joulua! Älkää stressatko, älkää olko surullisia. Nauttikaa joulusta täysillä, tai mikäli ette tykkää joulusta tai vietä sitä, niin nauttikaa lomasta ja koittakaa kerätä energiaa kevättä varten :) Se on monille teistä tärkeä kevät, ihan niin kuin mullekin :)

~anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti