perjantai 9. joulukuuta 2011

Kuvia ja perjantaikuulumisia



Olohuoneen ruokapöytä




Olohuone :)

DEMI

VALLU

Ihanaa perjantaita kaikille :)


Aamulla oli vaan kaks tuntia koulua (8.10-11.00, 75min oppitunteja) ja sitte saiki lähteä viettämään viikonloppua :) Pitkästä aikaa tuntuu oikeesti hyvältä istua yksin kotona tekemättä mitään :D Vaihteeksi näin. 

Käytiin tossa iltapäivällä äidin kanssa kaupungissa kattomassa mulle uusia silmälaseja ja saatiinkin valittua kahdet :) Etsimisessä meitä auttoi äidin ystävä (jonka lapsen kummeja mun vanhemmat on) ja oli kivaa kun oli joku tuttu myyjä auttamassa, kun en oikeen muuten tykkää asioida myyjien kanssa paria minuuttia pidempään. Varsinkin kun koittaa tehdä jotain niinkin suuria päätöksiä kun silmälasien valitseminen, on kiva että myyjää jaksaa kattella. On siinä lasien ostamisessa kumminkin oltava aika tarkka, koska niitä täytyy sitten jaksaa taas se pari vuotta käyttää. Ja onhan lasien ostaminen myös tosi kallista, että ei niitä päätöksiä ihan hetkessä tehdä.

Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu lähinnä koulujuttuja (itsenäisen kurssin tehtäviä ja ylppärilukemista) ja sunnuntaina myös sitten töitä, soittotunti ja harkat :) Nyt kun on jo kaikki joululahjat ostettu on mukavaa olla kotona kun kaupungilla on joka päivä enemmän ihmisiä jouluostoksilla. Kivaa, ettei tarvi siinä suurimassa ryysiksessä yrittää tuskailla :D

Täällä on tänään ollut ihan hirveä ilma :D Ei se muuten häiritse, mutta koulusta oli kieltämättä vähän tuskallista pyöräillä kotiin kun oli suu ja silmät täynnä lunta ja kasvot aivan jäässä :( Vähän sitä samalla murhetii myös, että miten toi liikenne tuolla sujuu, kun on näin huonot ilmat... Ihmiset kun ei näytä tajuavan, että kun tollasessa loskassa kaasuttaa täysillä mutkaan tai liikenneympyrään niin siinä riskeeraa muutakin kuin itsensä. Vastuutonta.

Joka tapauksessa te, jotka olette sisällä lämpimässä, nauttikaa ulkona huutavasta tuulesta ja lumimyrskystä ja ottakaa rennosti. Ootte sen ansainnu ;)

~anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti