perjantai 30. joulukuuta 2011

Muistoja vuodelta 2011

Tultiin muutama tunti sitte kotiin Leviltä, mutta koska en oo viä ehtiny kuvaamaan joululahjojani, saa se joulupostaus odottaa hetken. Sen sijaan ajattelin listata kuluneen vuoden tärkeimpiä hetkiä näin vuoden toiseksi viimeisen illan kunniaksi :)

Yritän listata tärkeitä juttuja mahdollisimman lyhyesti ja yksikertaisesti ja myös jotenkin aikajärjestyksessä.


1.) Ekana aikajärjestyksessä tulee mieleen Wanhat helmikuulta :D


2.) Toisena ehkä vähän globaalimpi tapahtuma, eli Japanin maanjäristys ja siitä seuranneet tulvat ja tapahtumat Fukushiman ydinvoimalassa

3.) "Arabikevät" oli pitkä ajanjakso tammikuun alusta eteenpäin, ja se jäi todella voimakkaana mieleen. Libyan, Tunisian, Egyptin, Syyrian ja Jemenin tapahtumat esimerkiksi nousivat uutisotsikoihin joka päivä kuukausien ajan, osa näistä edelleen otsikoissa välillä. Arabikevääseen liittyen tietysti myös Osama bin Ladenin murha ja myöhemmin syksyllä tapahtunut Gaddafin murha jääneet mieleen. 

4.) Suomen vaalikevät jäi mieleen, koska olin ekaa kertaa oikeen kunnollaKUNNOLLA kiinnostunut ehdokkaista ja seurasin keskusteluja aktiivisesti.


5.) Keväällä vietetyt päivät Leineperissä :D


6.) Kahden viikon kesätyöt iskän vastaanotolla


7.) Viikon loma Santorinilla Kreikassa Kalin ja Aadan kanssa oli kesän ehdoton kohokohta!




8.) Porin Jazz, kun meille tuli taas talo täyteen vieraita :) Kelit oli upeat ja vietettiin yhdessä mahtava viikonloppu, joka päättyi melko... hämäriin muistikuviin takapihabileistä veljen ja kahden kaverin kanssa :D

9.) Norjan joukkomurha Oslossa ja Utoyan saarella.


10.) Viikko Kyproksella perheen kanssa heinäkuun lopulla.


11.) Ylioppilaskirjoituksiin lukeminen ja itse kirjoitukset tietenkin. Todella stressaavaa aikaa...


12.) Syksyviikonloput ja bileet Pomarkussa ;) 


13.) Mun 18v synttärit :)


14.) Autokoulun alottaminen :D


15.) Joulu Levillä perheen ja Kalin kanssa, siitä lisää siis myöhemmin :D




16.) Näiden kaikkien lisäksi kaikki kavereiden kanssa vietetyt illat ja viikonloput, kaikki nauru ja tyhmät jutut, jotka tekee elämästä joka päivä hiukan merkityksellisempää. Lisäksi mieleen jäi uudet tuttavuudet, muutama ihana uus kaveri :)


17.) Viimeisenä tunne siitä, miten vuosi 2011 oli lopun alkua. Kevät koittaa pian ja toivottavasti kaikki muuttuu :) Elämässä alkaa uusi aikakausi. Vuosi 2011 oli hyvä, onnistunut ja enimmäkseen onnellinen lopetus tälle jaksolle meidän elämässä. Se oli kannustava, rasittava, stressaava ja vahvistava. Tulevana vuonna me toivottavasti laitetaan täytäntöön kaikki ne asiat, joiden suunnitteluun me käytettiin valtaosa vuodesta 2011 :)

Toivotan teille kaikille oikein hyvää ja onnellista alkavaa vuotta. Tehkää siitä omanlaisenne, onnistunut vuosi. Uskokaa itseenne ja unelmiinne ja seuratkaa niitä! Hyvää Uutta Vuotta 2012!


~anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti