keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Elämää ja kuvia

Sain nettiyhteyden vasta tänään, kun kotiin unohtunut mokkula tuli postissa :D Eli sain elää kaksi päivää täydellisessä nettipimennossa, ihanaa. No, tuskin sitä huomasi, kun keskittyminen on koko ajan ollut kirjoissa...

Eilen oli kolmas virallinen kurssikerta, joka ei tosin mun osalta mennyt ihan putkeen - iski meinaan heti tunnin alussa ihan järkyttävä päänsärky. Onneksi kaikki tuntu silti menevän ihan hyvin perille :D Tänään tuntia ei ollut, mutta huomenna sitten taas.

Tänään kävin keskustassa ottamassa passikuvat. Äiti pyysi hankkimaan ne valmiiksi, että sitten ehdimme silloin perjantaina sinne passitoimistoon ajoissa... Lähden siis kotiinpäin jo perjataiaamuna - isoveljen aikataulusta riippuen joko yhdeksän tai kymmenen bussilla.  

Tää oli eka sellanen ilta Lauttasaaressa, kun en ollut kurssilla, joten ehdin käymään illalla reilun tunnin kävelyllä! Happeahappeahappea kahdeksan tunnin lukemisen jälkeen... Tässä sitten kuvia siltä reissulta :)

Lauttasaaren kirkon vierestä
<3
En ees tiedä, miten monta kertaa ollaan veljen kanssa kakarana tolla leikitty :D
Lintutornista :) Oli ihanan rauhallista...
Otaseitse-kuva... lintutorni
Mun huulet on niin rohtunu et oli pakko ottaa värit pois :DD
Happy (tästä rajasin huulet pois kokonaan...)

Nyt siirryn vielä kertailemaan tän päivän bilsanjuttuja, ja vajaan tunnin päästä alkaa Hyvät ja huonot uutiset - maailman paras ohjelma. Iskä soitti äsken ja kysyi, onko se edellä mainittu mokkula tullut perille. Olin että juu onhan se. Sitten iskä lisäs jotenki niin kauheen haikeena: "Tänään tulee sitten Hyvät ja huonot uutiset..." Pidättelin naurua, vaikka sitä varmaan ihan oikeesti harmittaa, etten oo kotona kattomassa sitä sen kanssa, niin ku aina ennen :D Meidän molempien lemppariohjelma at the moment ;)

Vois mennä syömään vielä jotain... Miten olis päivän kolmas lämmin ateria? Mummi ei tosiaan pidä mua nälässä täällä... Ja heti jos kieltäydyn, olen kuulemma dietillä :D Hahaa.

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti