sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Sunnuntaitunnelmia

Heipä hei taas :) Viikonloppuna kirjoittelu on jäänyt kokonaan, mutta tekemistä on riittänyt. Perjantaina pidettiin erittäin mukavaiset kotibileet ja lauantai kului lähinnä niistä toipumiseen... Oon myös lukenu pääsykokeisiin sitä mukaan, kun aikaa on ollut :)

Huomenna sitten taas nokka kohti Helsinkiä. Täytyykin ruveta nyt kattomaan juna- ja bussiaikatauluja, sillä huomenna ihmiset on taas liikeellä, kun kaikki palaavat pääsiäisen vietosta takaisin kotiin. Torstaina oli sama juttu, ja junat olivat sekä Helsiki-Tampere - että Tampere-Pori-välillä aivan täynnä. Ostin itse junalipun vasta torstaina kahta tuntia ennen lähtöä ja aika tipalla oli, etten jäänyt kokonaan ilman :D Eikä ihme - neljän päivän loma pistää ihmiset liikkeelle. Eli huomenna on odotettavissa aika runsaasti paluuliikennettä :)


Sain muuten oman printterin, jotta voin tulostaa kurssimateriaaleja mummin luona asuessani, kun sillä ei kerran ole printteriä yhtään sen enempää kuin tietokonetta tai nettiyhteyttäkään... Mokkulalla hoituu nettiyhteys helposti ja oma kannettava mulla tietysti on ollu jo monen monta vuotta, mutta nytpä ratkes tulostusongelmatkin :) Se on ihan pikkuruinen tulostin, joten saan sen huomenna kainalossa kannettua, vaikka tietty muutakin tavaraa on mukana :D Saa nähdä, miten käy ;)


Äsken palailtiin perinteisesti siivoamasta iskän vastaanottoa. En tiedä yhtään näistä tulevista viikonlopuista, että milloin olen Helsingissä ja milloin kotona, joten tytöt saa välillä hoitaa työt kahdestaan. Niin kuin viime viikonloppunakin. Tosin nyt näyttää siltä, että joudun tulemaan ensi viikonloppunakin kotiin, jotta pääsen perjantaina hankkimaan uutta passia. Me ollaan alustavasti puhuttu siitä kesän reissusta New Yorkiin, joten meidän pitää uusia passit. Siitä huolimatta, että ne ovat voimassa vielä pari vuotta, on meidän kuvat niissä niin vanhat, että sellasia ei kaikkialla hyväksytä. Eli taidan palata kotiin sitten taas perjantaina :D

Muuten kaikki rullaa omalla painollaan. Ulkona on hieno ilma, porukat tekee pihatöitä ja veli on koirien kanssa lenkillä. Iskä ja äiti olivatkin perjantaista lauantaihin mökillä ekaa kertaa tänä keväänä. Talvella ne kävi siellä kerran kattomassa, miten pahaa jälkeä se jouluinen myrsky oli saanut aikaan. Silloin ei ollut puita onneksi kaatunut tai vastaavaa, mutta paljon irtonaisia oksia pitkin tonttia. Perjantaina ne siis pakkas tavarat ja koirat autoon ja kävivät siellä siivoamassa oksat ja polttamassa kokkoa :D Koirat haisee vieläkin savulta, mutta ainakin niillä oli mukavaa :)


Nyt meen lukemaan ja katotaan sitten, mitä illalla on ohjelmassa :)


Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti