perjantai 13. huhtikuuta 2012

KKK = Kotiinpaluu, Kuumetta ja Kuvia

Kattokaas kahta ekaa kuvaa ja veikatkaa, kummassa oli eilisilta ja kummassa tää aamu... Miten kuumeiselta ja väsyneeltä voi näyttää?!


 Eli kuten alemmasta kuvasta jo havaitsee, olen kuumeessa. Okei, ei sitä tosta kuvasta nää, mutta ainakin näytän väsyneeltä - syystä. Ihan järkyttävä yö takana: ei yhtään unta, kamala kurkkukipu. Koko ajan sai ravata niistämässä ja juomassa vettä... tuskallista :( Ja silti vaan hymyilin yksinäni hissin peilille aamulla... dorka.

Aamulla bussipysäkillä. Tärkeä.
Kymmeneltä lähti bussi kohti Poria. Bussilippu makso 20,80e, eväät 4,60e ja tililleni jäi 0,09e. Olen siis varoissa loppukuun :D
No ei sentään, ehkä äiti sponssaa.

Bussimatka kesti mahtavat neljä tuntia, ja nenäliinoja kului niin paljon, että muilta matkustajilta meni varmaan hermot mun niistelyyn aika monta kertaa. Anteeksi :( Yritin kyllä nukkua aina välillä, mutta ei siitäkään tullut mitään... Ihan kamala matka kaiken kaikkiaan.

takki, kannettavan laukku, kirjoja, nenäliinapaketteja, Friss-pullo, lompakko, puhelin...

(En tiedä miksi otin tämän)

Bilsa 3...

Koko matka meni lukemiseen (paitsi ne pari kertaa kun yritin nukkua), ja kun pääsin perille Ulvilaan kävin hakemassa auton äidin työpaikalta ja sitten suunnattiin veljen kanssa poliisilaitokselle hankkimaan uusia passeja. Sormenjäljet ja kaikki, haha. Oli tosiaan aika kärsimystä se vuoronumeron kanssa jonottaminen tässä kunnossa, hyvä kun jalat kanto.

Nyt pitää vielä lukea (onnistuu yllättävän hyvin näinkin huonossa kunnossa) ja illalla taidetaan viettää koti-iltaa Kalin kanssa. Musta ei ainakaan oo lähtemään mihinkään, vaikka mieli tekisi.

Toivon, että parannun sunnuntaihin mennessä ja pääsen sitten energisenä maanantaina taas kurssille :) Ens viikolla on vielä yksi tunti ihmisen biologiaa ja sitten siirrytään uuden opettajan johdolla käsittelemään ekologiaa ja ympäristöekologiaa, jotka siis käsittävät kurssit 1 ja 3. Ihan kivoja kursseja molemmat. Oikeastaan lähimpänä sitä, mitä haluaisin ammatikseni opiskella. Evoluutiobiologia ja ekologia on ne mun suosikit.

Nyt on pakko mennä, vaikka postauksen viimeistely jäi kesken. Tuli äkkiä taas ihan hirveän huono olo. Palailen huomenna

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti