sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

The beginning

Nonni! Nyt kun oon päässy Kalista eroon, voin keskittyä blogiini :D Saatoin siis hetki sitten Kalin rautatieasemalle, mistä sen juna lähti 14.30 kohti Poria. Sen jälkeen palasin sitten bussilla tänne Lauttasaareen.

Eilen me oltiin koko päivä keskustassa shoppailemassa ja laitettiin ainakin lähestulkoon koko Kalin vaatevarasto uusiksi :D Ite ostin muun muassa farkut, takin, huivin, kengät, napakorun, sukkia ja muuta mukavaa. Kuudelta meillä oli pöytävaraus Cantina Westiin, missä vedettiin alkuruuaks kanansiipiä ja sitte vielä jättimäiset burgerit ranskalaisilla ja salaatilla. Niille, jotka eivät tiedä, niin Cantina West on oikein persoonallinen ja vanha Tex Mex- ravintola Eteläesplanadilta poikkeavalla Kasarmikadulla. Se on legenda ja  siitä on tullu meidän vakkaripaikka - ja syystä!

Isokaari
MINÄ. Lauttasaaren kirkolta.









Tänään suunnitelmissa ei ollu kun käydä vähän ulkona ennen Kalin lähtöä. Tässä siis kuvia aamuiselta kävelylta rantaan :)


Ei voi sanoa et biitsi ois vielä ihan kesäkunnossa :D

Kanadanhanhipariskunta :) Et kyllä täältä kaupungistakin rantaa ja luontoa löytyy :D

Sillä meni hermot lokkeihin :(

<3

Anji itse. Tästä kohtaa alkaa mun vakkarilenkkipolku :) Varsinkin näin sunnuntaisin täällä näkee paljon ulkoilevia ihmisiä/perheitä/pariskuntia.

Aurinko paistaa kyllä, mutta aika kylmä täällä silti on... Asteita vaan pari jos sitäkään, ja meren rannassa tuulee aina...
Tykkään.

Oli pakko näyttää teille maailman epäonnistunein parisuhdekuva :DD

Tää ei sitte enää liitykään aamuiseen lenkkiin :D Bussikortti<3



Mummin vierashuone eli mun huone. Mitä lukis? Huomatkaa maailman retroin radio!

Eipä mulla tässä tän enempää. Huomenna alkaa valmennuskurssi Etu-Töölön lukiolla klo 17, vaikka se onkin vasta aloitusluento. Tiistaina on sitten eka kunnollinen oppitunti. Me aloitetaan BI4-kurssin asioilla, eli ihmisen biologialla - lempparikurssini. Samaa asiaa jatketaan sitten vielä keskiviikkona, jonka jälkeen on pitkä pääsiäistauko. Seuraava tunti on sitten vasta seuraavana tiistaina :) Torstaina lähden kotiin, kun pitää mennä valmistelemaan sitä huoneen remonttia. Tänne palailen varmaan sunnuntaina :)

Nyt alan lukea pääsykokeisiin!

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti