perjantai 30. maaliskuuta 2012

Pikapäivitys

Sinne meni historian koe. Meni varmaan ihan metsiin, kun en esimerkiksi koko kakkostehtävästä tajunnut puoliakaan :D Läpi se silti menee, vaikkei tarvitsisi... Eli lukio pulkassa :)

Kokeen jälkeen kävin kakkoskerroksessa kattomassa yo-tuloksia ja olihan niitä taas. Kalin ja Aadan puolesta katoin lyhyen matikan tuloksia ja Iipulle historian pisteitä. Olihan siellä sitten se pitkän matikan taulukkokin. Se aine, jota oon pelänny siitä asti ku sen valitsin jo ennen lukion alkua. Tai no, kai se oli päätetty jo kauan ennen lukion alkua, kun silloin eläinlääkäriksi halusin :) Mutta yllätys oli superpositiivinen! Pisteitä oli 44, mikä oli ainakin kaikkien kokelaiden pisteisiin nähden selkeästi siinä paremmassa puoliskossa :) Eli melkein kaikkien menneiden vuosien pisterajoilla nyt pitäis olla M taattu, mutta ei kai sitä kannata turhaan odottaa, kun ei sitä koskaan tiedä miten käy. Saattaahan ne pisteetkin laskea. Joidenkin vuosien rajoilla mun pistemäärällä olis saanu jo E:n... You wish.

M vastaa periaatteessa kouluarvosanaa 8. Mun matikan keskiarvo on 7, joten M käy paremmin ku hyvin :D Tosiaan opettelin lähestulkoon koko pitkän matikan oppimäärän viimeisen parin kuukauden aikana, luin kaikki 13 kirjaa ja tein kolme A4-vihkoa tehtäviä. Kyllä kannatti. Ennen sitä en osannut kuin kaikista kursseista perusasiat, sillä edellisen kurssin asiat oli aina ehtiny unohtua kun seuraava alkoi. Nyt kun luin kaikki kirjat putkeen muodostu mun päässä vihdoin selkeä kokonaisuus! 

Nyt pakkaamaan ja parin tunnin päästä nokka kohti Helsinkiä feat. Kali ;)


Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti