sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Arkisia asioita

Kaunista sunnuntaita rakkaat lukijat! 

Pikkuveljen huoneen remppa etenee, vaikka vielä onkin paljon tehtävää :D En tiennyt, että porukat meinaa laittaa lattiankin uusiksi ja yllätyin lievästi aamulla, kun veljen huoneesta oli parketti kadonnut. Meidän olohuoneen parketti uusittiin viime keväänä ja nyt pikkuveljen huoneeseen tulee samanlainen. Joissain huoneissa (mun ja isoveljen huoneissa sekä takkahuoneessa) on toistaseks erilainen, vanha parketti. Kun kysyin iskältä, että eikö sitä häiritse jos eri huoneissa on erilainen lattia se totes: "Kyllä saa aika pahasti silmät harottaa, jos kahden eri huoneen lattiat näkee samaan aikaan." Eli ilmeisesti sitä ei häiritse yhtä paljon kun mua :D



Pikkuveljen huone siis toistaseksi kesken, mutta kyllä se parissa päivässä valmistuu. Kuvassa näkyvä tapetti tulee siis vain tuolle yhdelle seinälle - muutenhan tossa huoneessa sais migreenin... Kuvassa on Lontoo - punasia busseja, puhelinkoppeja ja mustavalkoisia Big Benejä ja Tower Bridgejä. Muihin seiniin tulee yksivärinen, ilmeisesti vaaleanharmaa tapetti. Ei toi sitten enää pomppaa niin pahasti silmiin, kun huonekalut ja muut saadaan paikoilleen :) Ette muuten usko, miten paljon toi tapetti on aiheuttanut päänvaivaa! Ensinnäkin tapetti on rullattu tapettirulliin väärinpäin niin, että se rullautuu just siihen hankalaan suuntaan. Toiseksi se kastuu heti liisteriin osuessaan ja ryppyjä tulee joka paikkaan... Iskä on kironnut sitä koko päivän, kun normaalisti tapetointi sujuu meillä paljon nopeammin ja helpommin :D Lisäksi toi kuviointi on ongelmallinen, ja oon koko päivän kontannu lattialla asettamassa puolikkaita punasia busseja kohdilleen, kun iskä on yrittänyt leikata väärään suuntaan rullautuvaa tapettia oikeasta kohdasta :D Haha.

Asiasta yhdeksänteen. Eilen oltiin leffassa kattomassa The Hunger Games, eli Nälkäpeli. Tykkäsin ite leffasta tosi paljon, vaikka joudun häpeäkseni myöntämään, etten ole ehtinyt lukea ko. kirjaa vielä. Onhan leffan idea jotenkin todella... raaka, mutta mun mielestä toteutus on silti mahtava. Ei mitenkään liian ahdistava, vaan enemmänkin toimintaa ja jännitystä täynnä. Ja onhan alkuperäinen kirja nuorille suunnattu, joten ei tämä raakuudessaan yllä mihinkään K18- tasolle :D Itse asiassa ikäraja taitaa olla vain 12 vuotta? Kirja/leffa kertoo siis tosi tv-ohjelmasta, jossa 24 nuorta eri puolilta maata lähetetään areenalle, eli suljetulle metsäalueelle selviytymään. Pelin idea on yksinkertainen: vain yksi selviää. Pelaajat joutuvat siis taistelemaan selviytymisestä keskenään, sillä vain yksi pelaaja palaa elävänä kotiin. Nuoret valitaan vuosittain arpomalla, ja valitun on pakko osallistua peliin, ellei joku ilmoittaudu vapaaehtoiseksi. Suosittelen tätä leffaa lämpimästi :)




Taas heittämällä asiasta seuraavaan. Illalla on treenit ja huomenna alan tehdä historia2-kurssin itsenäistä suoritusta. Koe mulla on perjantaina, joten vasta sillon oon periaatteessa lukioni suorittanut :D Ei tää kyllä tunnu enää missään, nopeastihan sen suorittaa. Kävin vaan yksinkertasesti niin paljon kursseja, etten ikinä saanut HI2-kurssia mahtumaan lukujärjestykseen. Mitkään mun käymistä kursseista ei ollut sellasia "lukujärjestyksen ulkopuolisia" kursseja, kuten musiikin kursseja konserttien muodossa tai tutor- ja armeijakursseja, joten sen takia mulla ei oo ollu lukujärjestyksessä tilaa tälle :) 

Yritän huomenna myös varata aikaa kampaajalle, jotta pääsen ennen Helsinkiin lähtöä leikkauttamaan liian pitkiksi venähtäneet hiukseni. Eihän nää nytkään ylety kun just ja just olkapäille, mutta sekin on liikaa :D Pisimmillään mun hiukset on yltänyt rintaan asti, mutta sellasten kanssa en enää osais elää. Parhaiten mulle sopii toi blogini profiilikuvassakin näkyvä pituus...

Eipä tässä kai muuta. Hauskaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti