keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Odotus

Elämässä tuntuu aina olevan jotain odotettavaa :D Pari viimestä kuukautta odotin eniten kirjotusten loppumista ja nyt kun ne on ohi odotan eniten perjantaista historian koetta, jonka jälkeen lukio on virallisesti suoritettu. Perjantaina odotan varmasti eniten Helsinkiin lähtöä (vaikka siis lähdemmekin heti sillon samana päivänä) ja sitten kun ollaan sinne asti päästy odotan seuraavan päivän shoppailua ja ravintolaillallista Kalin seurassa. Lauantain jälkeen odotan maanantaina alkavaa valmennuskurssia ja sen jälkeen odotankin jo seuraavaa viikonloppua, jollon meen kotiin ja siellä odottaa pari jännää juttua ;) Valmennuskurssin ajan odotan pääsykoetta ja sen jälkeen yo-juhlaa. Sitten odotan juhlan jälkeen alkavia kesätöitä ja kesätöiden alettua alan miettiä kesälomamatkoja ja valmistautua henkisesti sekä niihin että muihin, pienempiin lomareissuihin.

Eli odotettavaa on paljon ja edessä todella täysi vuosi! Mutta tässä odotellessa täytyy kuitenkin yrittää keskittyä olennaiseen ja ajankohtaiseen ja koittaa motivoida itseään. Esimerkiksi ennen perjantain koetta mua odottaa jokin niinkin arkinen asia kuin huominen hiusten värjäys. Tällä hetkellä odotan sitäkin. On helpompi jaksaa odottaa seuraavaa etappia, kun siinä välillä on pienempiä asioita, joista nauttia :) Huomisessa nautin myös siitä, että illalla telkkarista tulee Criminal Minds. Tänään puolestaan kampaajakäynti ja Kalin kanssa hengailu auttoivat jaksamaan taas yhden päivän odottelua :)


Yhtä suurta odotusta koko elämä, muttei mulla tällä hetkellä kyllä ole mihinkään kiirekään :) Hetkistä nauttimista ja tulevaan valmistautumista. Ihanan rentoa aikaa yhtä kaikki :)

P.S Tässä tekstissä sana "odottaa" ilmenee eri muodoissaan 19 kertaa ;) En pystyny parempaan :D


Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti