torstai 8. maaliskuuta 2012

International Women's Day

Tänään on tärkeä päivä, naistenpäivä. Jokainen nainen voi tänään pysähtyä miettimään omaa naiseuttaan ja kaikkia sen hienouksia, sillä naiseus on yksi hienoimmista lahjoista, joita ihminen elämässään saa. On mahtavaa olla nainen, olitpa minkä näköinen, muotoinen tai värinen tahansa. 

Meillä pohjoisen naisilla on hyvät oltavat ja pitkälle kehittynyt tasa-arvo takaa meille laajat oikeudet. Meidän tulee silti muistaa, että siinä missä meidän hyvä asemamme on taannut meille oikeuksia, on se asettanut meille myös velvollisuuksia. Meidän, sinun ja minun, velvollisuutemme on tukea niitä maailman upeimpia naisia, jotka eivät tunne samanlaisia oikeuksia tai tasa-arvoa.

Naistenpäivänä me kunnioitamme ja tuemme niitä rohkeita ja kauniita naisia, jotka taistelevat henkensä, aatteidensa ja uskonsa puolesta joka päivä. Nämä naiset tekevät työtä, kasvattavat lapsensa ja elävät avioliitossa, joka ei välttämättä perustu rakkaudelle tai molemminpuoliselle kunnioitukselle. Sellaisten naisten vahvuutta meidän tulee tänään juhlia, sillä meillä on valta ja voima tehdä muutos.


Mahtavaa naistenpäivää kaikille upeille naisille ja tuleville naisille siellä jossain.


Yours, anni

P.S Teksti kuvaa minun henkilökohtaista näkemystäni, enkä halua sillä loukata tai suututtaa ketään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti