lauantai 24. maaliskuuta 2012

The End

Sinne meni abivuosi ja kirjotukset! Tuntuu ku koko tää vuosi olis kestäny pari viikkoa... Syksystä tuntuu olevan älyttömän pitkä aika, mutta silti kevään kirjotukset oli edessä ennen ku huomasinkaan. Eilen kotiin päästyäni mulle iski kamala päänsärky ja väsymys, kun kuukausien stressi purkautu kerralla.

Äikkä lähti YTL:lle pistettä vajaana L:nä (mulle tuppaa käymään aina niin...) ja englannin pisteitä ei vielä ole tullut. Englannin opettaja on kyllä ohimennen sanonut, että L:n suuntaan ollaan toistaseksi menossa. Vaikka eihän sitä ikinä tiedä. Eikä sillä ole niin väliäkään, kyllä mulle E riittää paremmin ku hyvin :D Matikan kirjotusten vastauksia kerkesin jo eilen kattoa, ja ainakin C:n pitäis olla taattu. Pisterajat heittelee hirveesti, jopa 20 pisteellä eri vuosina... Joidenkin vuosien asteikolla voisin saada jo M:n ja joidenkin vuosien kohdalla se on ihan C:n ja M:n rajalla. Mutta mun tavote oli C ja laskujeni mukaan sen ainakin saavutin :) Pisterajoista riippuu, saanko M:ää.

Ylppärilakki!
Eilen roudattiin Kalin kanssa kaikki mun lukiokirjat Suomalaiseen Kirjakauppaan. Oon niin onnellinen, että pääsin niistä eroon! Ja siitä sai kyllä tosi kivasti rahaa ;) Samalla heitin pois vihot, monisteet, vanhat kokeet - kaiken. Lopulta vielä imuroitiin huone joka nurkasta ja pyyhittiin pölyt jokaselta hyllyltä, tasolta ja valokuvakehyksistä. Kyllä nyt kelpaa :D Huone on siistimpi kuin pitkään aikaan.



Nyt on viikko aikaa hengähtää ennen seuraavaa urakkaa - valmennuskurssia. Perjantaina "muutan" Helsinkiin ja kurssi alkaa maanantaina. Onneksi siihen on vielä viikko aikaa... Ehdin tässä välissä levätä vähän, viettää aikaa ystävieni kanssa ja valmistella huoneeni tulevaa remonttia varten. Miten ihanaa onkin vaan olla.



Seuraavaksi lähdetään parin kaverin kanssa leffaan - sekin tuntuu niin kovin ylelliseltä näin pitkän tauon jälkeen :D

Toivottavasti kaikki abit ovat ylpeitä itsestään ja saavutuksistaan. Toivotaan YTL:ltä hyviä pisteitä!

Yours, anni

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Itsekin olen ajatellut kirjojen viemistä suomalaiseen kirjakauppaan. Kuinkas paljon suomalainen maksaa takaisin käytetyistä oppikirjoista? Entäpä onko siellä kauheasti rajoja kunnon suhteen?(esim. saako olla alleviivattuja?)

    Kiva blogi muuten :-)

    VastaaPoista
  2. Moi :) Riippuu aika paljon siitä kirjakaupan työntekijästä, että kuinka huonokuntosia kirjoja se ottaa vastaan. Mulla otti kyllä melkein kaikki, vaikka oon aika hurjasti joitakin alleviivannut. Kannattaa viedä kaikki ja sitten katsoa, mitkä niille kelpaa ja mitkä ei :) Ne maksaa tosi vaihtelevasti eri kirjoista. Esim. joistakin matikan kirjoista saa vain 2e ja joistakin 7e. Äidinkielen kirjoista sain muistaakseni jopa 9e ja MAOL-taulukosta myös :D Englannin kirjoistakin sai aika hyvin, vaikka kaikki tehtävät melkein tehtynä... Jotain 3,80e tais saada niistä :) Toivottavasti tästä oli apua! Suosittelen viemään kaikki kirjat, mitkä suinkin jaksat kantaa, ja jos ne ei kaikkia suostu ottamaan, niin sitten viet ne vaan paperinkeräykseen tai yrität myydä jollekulle tutulle, jota eivät alleviivaukset haittaa :)

    Kiitos kommentistasi ja kiva että tykkäät blogista :)

    VastaaPoista