torstai 26. huhtikuuta 2012

Onnellisuus

Halusin postata jotain, ettei eilinen meganegatiivinen postaus jää tänne päälimmäiseksi, kun viikonloppuna tuskin ehdin mitään kirjoitella. 

Tänään oli siis huomattavasti parempi meininki ku eilen, vaikka tänään satoi suurimman osan päivästä ja oli muutenkin synkkää. Jaksoin silti yllättävän hyvin keskittyä lukemiseen keittiön pöydän ääressä. Taktikoin aikataulun siten, että luotin auringon tulevan esiin viimeistään alkuillasta - ja olin oikeassa. Eli viiden aikaan vedin lenkkarit jalkaan ja laitoin sykemittarin käymään. Nopeasti hurahti noin 1,5 tuntia juoksennellessa ympäriinsä, välillä ylämäkeen välillä alamäkeen, rantaan, keskustaan ja venesatamaan :) En rakasta mitään niin paljon, kun sitä tunnetta, kun joudut pinnistämään viimeset parisataa metriä, pohkeet on tulessa ja henkeä ahdistaa, sydän hakkaa ja hiki valuu pitkin selkää. Alaovelle päästessä jalat tärisee hulluna ja on pettää alta. Se on parasta.

Venyttelin ja tein hetken istumaannousuja, sitten kävin suihkussa ja söin ennen Salkkareita. Koneella oon roikkunu nyt hiukan liian pitkään ja kohta täytyy alkaa lukea tota viimestä kappaletta bilsan kirjasta, että pysyn lukusuunnitelmassa :)

Huomenna lähden päivällä kotiin ja saa nähä mitä sitten viikonlopun ohjelmaan kuuluu. Maanantaina juhlitaan vappua, mutta muuten se kotona oleminenkin menee opiskeluun - ainakin päivisin. 

Nyt on hyvä fiilis, hauskaa viikonloppua!

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti