lauantai 7. tammikuuta 2012

Joululahjakuvia / My Xmas presents

Tässä ne joululahjakuvat nyt sitte vihdoin tulee! En selitä niistä sen tarkemmin, koska kuvia on nyt aika reippaasti ja suurin osa energiasta kulu jo kuvien ottamiseen ja niiden lataamiseen :D Kuvateksteistä näätte, keneltä mikäkin on ja noin edespäin :) Lopussa myös kuvia mun uusista laseista, joiden perään joku jo kyseli :)


Äidiltä se toivomani suoristusrauta :D Paul Mitchell- merkkinen ja toimii todella hyvin! / The hair straightener I wanted :)


Kalilta saadut upeat korvikset, joista en saanut kun tän yhden tärähtäneen kuvan :D Noh, kyllä siitä nyt olennaisen näkee :) / These earrings I got from my friend :)

Kali on ehkä maailman paras ostamaan mulle lahjoja, joita haluan, mutten itse tajua toivoa :D Sain 14 National Geographicin DVD:tä ylläolevien korvisten lisäksi :) / National Geographic DVDs from a friend :)

Nämä sain iskältä :) / These are from  my dad


Hopeinen kaulakoru, jossa koristeina kolmiapiloita :) Äiti sai saman merkkisiä koruja, mutta niissä kuvio oli ennemminkin sellasta kiemuraista, vähän niin kuin avonaisista sydämistä tehtyä ketjua :D Juu, varmasti ymmärsitte :D / A silver necklace

Samaa kolmiapilaa myös korviksissa :)

Tän lahjan sain myös iskältä, mutta tää tuli siis Eläinlääkäriaseman puolesta, eli joululahjana työntekijälle :D Myös Kali ja Iipu sai samanlaiset. / This one I got from my dad's firm where I work with two of my friends


Mummilta saatu kalenteri / A calendar from my grandma


Sain laskimen jo vähän ennen joulua, mutta kai sen vois silti laskea joululahjoihin, oli meinaan sen verran arvokas :D / A calculator I need for my matriculation examination this spring :)




Calvin Kleinin yökkärihousut, joihin kuuluu kyllä paitakin, mutta se on nyt ilmeisesti pesussa :D Se on se valkonen pitkähihanen, jossa lukee sellasilla pikkusilla "muovitimanteilla" Calvin Klein. / Calvin Klein pajama pants. (Also got a shirt that, unfortunately, didn't make it to the picture :D)


Tunika äidiltä


Hilfigerin pitkähihanen äidiltä... / from my mom


Hilfigerin huppari, äidiltä tämäkin / this one also from my mom


Tässä sitte nää kahdet lasit, jotka ei siis ole joululahja :D / The new glasses I just got :)





Näiden lisäksi sain kaikkea muuta pientä, kuten alusvaatteita, sukkia, rahaa, karkkia ja sen sellaista. Sain myös Sarilta ranne- ja napakorun, mutten ottanut niistä nyt kuvia, kun tuntu, että tästä postauksesta tulee kohta jo liian pitkä :D

On top of all this, I got some smaller things such as underwear, socks, money, candy etc. I also got a bracelet and a bellybutton ring from one of my friends :)

~anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti