torstai 12. tammikuuta 2012

Valmennuskurssi

Mainitsinkin valmennuskurssille osallistumisesta Realistic -postauksessa vähän aikaa sitten. Tänään tuli sitte postissa kirjekuori, joka sisälsi laskun kurssimaksun ensimmäisestä osasta, joka on siis noin 150 euroa (yhteensä kurssin hinnaksi tulee n.700 euroa). Lisäks sieltä tuli kirja kurssin ennakkomateriaaleista ja vihko, jossa kerrotaan erilaisista opiskelutekniikoista ja keinoista valmistautua pääsykokeeseen.

Selailin molempia läpi vähän aikaa ja yllätyin positiivisesti siitä, miten hyödylliseltä niiden sisältö vaikuttaa :)




Ennakkotehtäväkirjassa on kymmeniä tehtäviä ja niiden täyspitkät vastaukset, jotka vaikuttaa todella kattavilta. Lisäks lopussa on vastauslomakkeita, jotka siis jäljittelee valintakokeen vastauslomaketta ja vastauksille varattua tilaa. Niiden tarkoituksena on auttaa hakijoita treenaamaan oikean pituisten vastausesseiden kirjoittamista :)

Kohti opiskelupaikkaa- lehdessä on esitelty kaikki mahdolliset keinot, joilla opiskelua voi tehostaa: alleviivaukset, omat muistiinpanot, lukusuunnitelmat, aikataulut, käsitekartat ja taulukot, ja kerrottu ohjeet niiden hyödyntämiseen. Lisäks siellä on ohjeita siitä, millon lukea ja millasessa ympäristössä ja erilaisia itsearviointi ja analyysitehtäviä :)

Eipä niistä sen enempää. Lopuks halusin laittaa kuvan (ihme kyllä esiinnyn siinä itse) siitä jumpsuitista, josta puhuin joululahjatoivelistani yhteydessä Joululahjoja! -postauksessa. Tilauksen piti tulla perille jo ennen joulua, mutta valmistusvirheen takia se myöhästyi ja tuli vasta eilen. Saadaan hyvitykseks toinen valitsemamme jumpsuit ilmaseksi :) No, joka tapauksessa jumpsuit saapui eilen postissa ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä ;)


Jumpsuit, Piece of Norway

~anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti