sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Tänään on hyvä päivä olla suomalainen

Nyt on vaalien tulos sitten vihdoin ratkennut :) Niinistö 37,0% ja Haavisto 18,8% ja toinen kierros häämöttää edessäpäin!

Vuosina 2010 ja 2011 eduskuntavaaleja edeltävinä kuukausina käytiin kiivasta keskustelua homojen oikeuksista ja henkilökohtasesti tunsin kun meidät homoliittojen kannattajat olis lyöty maahan ihan täydellä teholla. Nyt vuoden 2012 presidentinvaalien toiselle kierrokselle on valittu kaksi ehdokasta. Kaksi kokenutta, asiallista ja nöyrää herrasmiestä, joista toinen on myös homo. On lohduttavaa todeta, että Suomi, joka ei vieläkään ole valmis täysin hyväksymään homoseksuaalisuutta, pystyy näkemään Haaviston todelliset kyvyt suuntautumisesta huolimatta. On hienoa, että tämä maa pystyy siihen, sillä Haaviston homous ei ole syy olla äänestämättä älykästä miestä.

Niinistö on loistava ehdokas, kokenut ja itsevarma, todellista presidenttiainesta - turha sitä on kieltää. Mutta nyt Haaviston aika. Haavisto on paljon paljon muutakin kuin onnellisessa parisuhteessa elävä homo. Haavisto on kansanedustaja, jolla on hyvä moraali ja arvot, tärkeitä periaatteita ja tavoitteita. Hänellä on kokemusta EU-työstä ja toiminnasta YK:ssa. Nämä on kaikki niitä asioita, joita Suomi tarvitsee. Nyt voi vain toivoa, että pudonneiden ehdokkaiden kannattajat antavat äänensä viisaasti ja omatuntonsa mukaan, sekä ennen kaikkea oikeista syistä. 

Tämä maa saa seuraavaksi 6 vuodeksi loistavan presidentin, kävi miten kävi. Kaksi rauhallista, maltillista ja rehellistä johtajaehdokasta. Hienoja miehiä ;)

~anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti