sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Back to basics

Leppoisaa sunnuntai-iltaa rakkaat ihmiset :)

Koulu loppui, lukuloma alkaa koeviikon myötä ja ensimmäisiin kirjotuksiin, äidinkielen tekstitaidonkokeeseen, on vajaa kaks viikkoa aikaa! No, en stressaa oikeestaan ollenkaan äikästä, se menee niin kun on mennäkseen ja arvosana on sitte mitä on. Sikäli kun molemmat osuudet (tekstitaito ja essee) menee yhtä hyvin kun normaaleilla kursseilla tähän asti, on mulla mahdollisuus ainakin saada se E. L:stä en uskalla haaveilla ;)

Englannin kuuntelu on 13.2 ja kirjallinen osuus vasta pitkällä maaliskuun puolella. Englannista lähden ehdottomasti tavoittelemaan sitä laudaturia, mutten voi sanoa, että yllättyisin jossen sitä saisi. Mulla toi kielitaito on reippaasti parempi siellä puhekielen puolella, joten tollanen "virallisuus" ei välttämättä luonnistukaan yhtä hyvin kuin toivoisin :) Ei sillä väliä, koska tiedän kuitenkin, että pärjään englannillani aivan varmasti missä tilanteessa tahansa :) Joten miniminä toivon E:tä niin äikästä kuin englannistakin. Jos jostain L tulee, se on vaan plussaa.

Mutta matikka. No, lähden tavottelemaan C:tä, mutten ylläty B:stä. A olis jo masentavaa, mutten missään nimessä lähtis sitäkään korottamaan. Lukio on mun osalta näiden kirjotusten jälkeen ohi, enkä aio uusia syksyllä mitään. Syksyllä on pakko siirtyä elämässä eteenpäin. Joten ei matikankaan kirjotukset mua suuremmin jännitä. Valmistaudun niin hyvin kun mahdollista, niin ku aina :) Meni miten meni niin tiedän, että osaan tietyt asiat ja toisista en tajua mitään ;)

Lyhyesti tästä päivästä: Oltiin tyttöjen kanssa töissä (minä ajoin!), käytiin Prismassa ja tulin kotiin lukemaan. Kokosin Kalin äikän monisteet yhteen kansioon (vaadin, että sain järjestää ne), söin perheen kanssa iskän tekemää kalaa ja perunamuusia ja heitin isoveljen bussipysäkille (opiskelee Turun yliopistossa) ennen soittotuntia. Soiteltiin opettajan kanssa kappaleet läpi, 3/3-tutkinto lähestyy koko ajan :)
Kotona söin vispipuuroa ja koitan nyt taas lueskella matikkaa, että pääsisin kirjotuksiin valmistautumisessa koko ajan eteenpäin.

Odotin tänään ihan innolla Miss Marple- leffaa, muttei sitä nyt sitte tulekaan :( Viime sunnuntainakin jäi pois vaalivalvojaisten takia ja ens viikolla varmaan samasta syystä. Kauheet vierotusoireet siitä "nokkelan hajuisesta ikäneidosta", niinku iskä joskus sanoi...

~anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti