maanantai 27. helmikuuta 2012

2012 Oscars

Listasin tähän nyt vaan muutaman mieleenpainuvimman puvun viimeöisestä Oscar-gaalasta :) En itse ole nähnyt varsinaista gaalaa vielä, sillä se tuli niin myöhään, mutta katsoin valvojaiset, eli näyttelijöiden saapumisen :)


Angelina Jolie jää aina mieleen paremmin kuin ykskään sen pitämä mekko :D Tätäkin kuvaa kun katsoo, niin huomio kiinnittyy ekana kyllä koko naisen itsevarmuuteen ja poseeraukseen, joten en tiedä onko mulla mekosta mitään mielipidettä... Aika komea halkio ainakin. Toisaalta mitä väliä sillä on, mihin pukeutuu, kun ihmiset ja varsinkin toimittajat palvoo muutenkin :D Kohu olis voinu olla paljon suurempi, jos tähän mekkoon olis pukeutunut joku muu, mutta nyt puhutaan vaan Jolien upeista reisistä :D


Gwyneth Paltrown mekko oli kaunein yksinkertainen mekko koko gaalassa, jos niin voi sanoa :D 


Melissa McCarthy on ihana näyttelijä ja mulle ainakin tuttu ennen kaikkea Gilmoren tytöistä. Eilinen mekko oli mun mielestä täydellinen valinta tän näyttelijättären kropalle. Eniten kiinnitin silti huomiota tän naisen hymyyn ja ilosuuteen, joiden avulla hän sai paljon huomiota lehdistöltä(kin) :)


Octavia Spencerin mekko oli mun mielestä kaikkein kaunein :) Täydellinen valinta noin muodokkaalle vartalolle ja varsinkin kangas aivan mahtava. Voitti vieläpä parhaan naissivuosan Oscarin, ei siis mikään turha nainen tämäkään ;)

Millasia suosikkeja teillä oli? :)

Yours, anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti