tiistai 7. helmikuuta 2012

Unta odotellessa

Lukuloman eka päivä meni kutakuinkin suunnitelmien mukaan: sain luettua läpi äikän monisteet tekstitaidonkoetta varten ja etenin matikassa muutaman kymmentä sivua tehtävineen :) 

Aamulla heräsin ensimmäisenä siihen kun puhelin soi - Aada soitti, että tulee hakemaan mun MAOL-taulukon matikan koetta varten :D No, en sen jälkeen sitten enää mennyt nukkumaan, vaan olin ennen yhdeksää jo syönyt, lukenut lehdet ja aloittanut monisteiden selaamisen :) Päivällä pidin tauon lukemisesta ja kolasin pihan eilisen lumisateen jäljiltä. Kyllä siinä sellanen tunti helposti vierähti, ja koirat sai samalla juoksennella vapaana.

Illalla kävin hakemassa Kalin kotoa. Sovittiin sitten, että Kali tulee meille yöksi ja luetaan yhdessä äikän juttuja. Tekosyy mikä tekosyy :D Katottiin pari jaksoa Ally McBealia DVD:ltä ja hengattiin. Myöhemmin pari kaveria tuli vielä käymään tossa pihalla. Suihkun kautta nukkumaan - Kali on jo puol unessa, mua ei väsytä yhtään...

Mietin tässä,millaiset kutsukortit lähettäisin sukulaisille ja tutuille, kun ne ylppärit viimein koittaa :D Kaikkea sitä tulee mieleen, kun pitäs nukkua...

Huomenna aamulla ekana aamupalalle ja Hesarin kimppuun, sitten yritetään keskittyä siihen äikkään ja käydään sen jälkeen ruokaostoksilla, kun äiti lupasi jättää auton meille :) Illalla kun Kali lähtee voin sitten keskittyä matikkaan taas. 

Tässä tää rullaa ja olo on hyvä ;)

~anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti