keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Tästä elämästä

Hauskaa keskiviikkoa kaikille. Sataako teilläkin lunta ihan hullun paljon? Täällä meinaan sataa... Lumisade laittaa aina miettimään asioita - hyviä ja huonoja. Siitä tulee jotenkin niin hyvälle tuulelle, vaikka tiedänkin, että se lykkää kevään tuloa aina vähän pidemmälle. Te tiedätte miten hyvä oon höpisemään turhista asioista, joten tässä sitä sitten tulee taas -muutaman kuvan siivittämänä. Kuvat on yhtä lukuunottamatta tältä päivältä :)
Tulips<3




Oon yrittäny löytää jotain ratkasua siihen, missä mahdollisesti asuisin, jos pääsisin Helsinkiin opiskelemaan. Mua alkaa oksettaa, kun katon vuokra-asuntojen hintoja. Kaikki on varmaan samaa mieltä siitä, että ne pyydetyt hinnat on aivan kohtuuttomia. Hesarissakin oli siitä pari päivää sitten juttu, jossa sanottiin, että "jopa valtion tuella rakennetuissa vuokra-asunnoissa neliövuokra hipoo 20:tä euroa. Näin kalliiden vuokrien talo valmistuu huhtikuussa Helsingin Viikkiin." 20 euroa neliömetristä? Tietysti korkeiden vuokrien takana on kaikenlaisia syitä, kuten jatkuvasti nousevat rakennuskustannukset, mutta silti...

 Niin, ja tohon Hesarista ottamaani lainaukseen liittyen: Viikki on just se paikka, missä Biotieteiden laitos sijaitsee. Jes.

HOAS:lta voi sitte taas olla vaikea saada kämppää varsinkin, kun hakemuksen saa tehdä vasta, kun opiskelupaikka on varmistunut. Sinne iskee ihan valtava tungos, kun hyväksymiskirjeitä alkaa saapua. Ne, joiden kirjeet saapuu ekana, saa tietysti etumatkaa. Toisaalta yks pieni etu, mikä mulla on on se, että oon ulkopaikkakuntalainen. Miinuksena se, etten varmaan ole ainoa...




Kyllä tota lunta nyt on taas tullut... kiva kerros terassin kaiteella :D
Eilen ostettiin sitten lentoliput Espanjaan heinäkuun lopulta elokuun ekalle viikolle. Lähdetään kuuden tytön voimin käymään Barcelonassa ja sen lähellä sijaitsevassa pienemmässä kaupungissa. Tää on jo kolmas ulkomaanmatka, joka ollaan kavereiden kanssa tehty. Tosin kokoonpano on vaihtunut välillä :D Eka oltiin Lontoossa neljästään Aadan, Kalin ja Iipun kanssa keväällä 2010, sitten heinäkuussa 2011 Santorinilla kolmestaan Aadan ja Kalin kanssa ja nyt lähdetään sitten entistä isommalla porukalla tänä kesänä 2012. Tästä on hyvää vauhtia kehittymässä perinne :D Mun mielestä olis mahtavaa, jos voitas tulevinakin vuosina pitää tästä kiinni niin, että kun käydään eri kouluja eri kaupungeissa ja nähdään toisiamme porukalla varmaan harvemmin kuin ennen, voitais silti vähintään joka kesä lähteä porukalla reissuun :)

Espanjan matkan lisäksi meillä on myös perheen kanssa matka suunnitteilla kesäkuulle. Meiän porukoista ei ikinä tiedä, eikä suunnitelmia koskaan lyödä lukkoon kuukausia etuajassa, mutta tällä hetkellä puhutaan New Yorkista ja mahdollisesti pienestä rundista muuallakin USA:ssa :)

En tiedä miten tää sama lumeen hautautunut pöytätomaattijuttu pääsi taas mun blogiin...

Valentina täytti eilen 8 vuotta ;)

Vallu


Oon taas yllättäen löytänyt kunnon motivaation tähän matikan lukemiseen ja yritän nyt pitää sitä yllä niin kauan kun pystyn :D Vielä ei pitäis olla mitään hätää aikataulun kanssa, vaan lukusuunnitelma pysyy toistaseks raameissaan :)

Englannin kuuntelun tulokset tulee mahdollisesti huomenna, mutta monivalintojen vastaukset on jo nähtävillä netissä. Monivalinnoista sain 23/25, mikä on tosi hyvin verrattuna siihen, mitä odotin. Olin jälkeenpäin niin epävarma vastauksistani, että aloin jo pelätä kaikenlaista :D Avoista en sitten tiedä mutta veikkaan, että ainakin yksi kohta meni nollille... Hienoa :D Toisaalta E:n tavoittelu jatkuu, eikä L:kään ole mahdoton. En kyllä halua ajatella sitä, petyn vaan turhaan :)

Ja kun mä niin kielsin Demiä kierimästä lumessa...
Huomenna on penkkarit ja muut, ja sen jälkeen ei sitten ole kouluun liittyviä juttuja kuin kolmet kirjotukset ja yo-juhla. Aika rientää, kohta ollaan perillä ;)

Love is in the air?

Yours, anni

2 kommenttia:

  1. Jos nyt vaan pääset sinne Helsinkiin niin kannattaa hakea Satakuntataloon, se on halvempi ja hyvällä paikalla. :)

    VastaaPoista
  2. Pakko myöntää, etten oo koskaan kuullutkaan Satakuntatalosta :D Täytyy tutustua! Kiitos vinkistä ja kommentista :)

    VastaaPoista