sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Lumisade ja vaali-ilta

Ihana lumisade! Vähän oli kyllä hankala ajella, sain jopa Kalia hakiessani ajettua toisen eturenkaan niin lähelle ojan reunaa, etten uskaltanu hetkeen tehdä mitään :D No, pistetään sen idiootin piikkiin kun tuli kauheeta vauhtia mutkan takaa kapeella tiellä... Siinä on tiettekö joku idea takana, kun nopeusrajotuksia säädetään :)

Aamulla meillä oli kaks futsalpeliä täällä Ulvilassa, voitettiin ensimmäinen 8-4 ja hävittiin toinen täpärästi 2-3 :) Välissä käytiin Kalin ja Iipun kanssa siinä vieressä ala-asteella äänestämässä presidenttiä. Onhan se vaalitulos jo aika selvä, mutta aina voi toivoa :) Ei sillä niin väliä, ollaan kuitenkin otettu iso harppaus eteenpäin monen asian suhteen, ja oon siitä enemmän kuin onnellinen. Oon ylpeä Suomen kansasta!




Kaunista<3
Huomenna ei ole koulua, vaan lukuloma on virallisesti alkanut. Luvassa paljon lukemista ja rentoutumista, sekä ennen kaikkea henkistä valmistautumista. Täytyy laittaa herätys aamulla, ei lukulomalla kuulu nukkua puoleen päivään. Kotona ei ole päivällä ketään, joten saan lukea rauhassa monta tuntia vaikka olohuoneen sohvalla tai keittiössä :)
 
Kotona näyttää ihanan lämpimältä<3

Maths, maths, maths. Tällä hetkellä luen 4. kirjaa, kertailen vähän ;)

Ensin urheilu-uutiset ja sitte alkaakin vaali-ilta :)
Vaali-ilta ja uusi presidentti. Niinistö voittaa, uskallan sanoa niin jo nyt. Sillä ei silti ole väliä, koska olen oman osani tehnyt ja antanut ääneni sille, jonka kykyihin ja taitoihin uskon enemmän. Nää vaalit on herättäny poikkeuksellisen paljon hälyä etenkin sen takia, että kaikki ehdokkaat olivat kovia taistelijoita ja aikamoisia persoonia. Joidenkin äänestäjien ehdokkaat putosivat jo ensimmäisellä kierroksella, jolloin toisen kierroksen ääni on täytynyt antaa vähemmän mieluisalle ehdokkaalle. Monet ovat sanoneet, että joutuvat valitsemaan kahdesta huonosta, eivätkä siksi äänestä, tai äänestävät arpomalla jompaa kumpaa. Musta tuntuu silti, että nämä miehet tekee hyvää tälle maalle :) Tietysti mulla on Haavistosta enemmän hyvää sanottavaa, mutta Niinistö pitää tän maan vähintääkin ennallaan - tuskin ainakaan huonompaan suuntaan mennään. Toivon todella, että olette kaikki käyneet äänestämässä. On harmillista, ettei kaikkia ehdokkaita voida valita, mutta kyllä se kansalaisvelvollisuus on äänestää vielä oman ehdokkaan pudottuakin :)

Me katotaan Demin kanssa vaaleja ihan tyttöjen kesken<3

~anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti