maanantai 13. helmikuuta 2012

Day to day life

Englannin kuuntelu takana. Jotenki meni nopeesti seki taas, en ehtiny kunnolla edes stressaantua :D En tosin tiedä miten meni... Ongelma on siinä, että vaikka tajuais koko höpinästä joka sanan, niin ne vaihtoehdot jää aina vaivaamaan jälkeenpäin. Ei siellä nyt hirveesti ollut mitään kompia, mutta silti muutama epävarma kohta kyllä. No, vastaukset julkastaan huomenna ja sittenhän sen näkee :) Suunta on edelleen kohti E:tä - toivottavasti. Voi toki olla, että sen eteen pitää nyt sitte tehdä vähän enemmän töitä riippuen siitä, miten toi kuuntelu lopulta meni. Mut ei tässä mitään hätää ainakaan pitäis olla ;)

Lukuloma jatkuu nyt nelisen viikkoa ennen seuraavaa koetta - äikän esseetä. Siinä välissä ei sitte ookkaan kun penkkarit ja abiristeily. En oo vielä kunnolla päässy tähän abiristeilyinnostukseen mukaan... Tuntuu, että fiilikset oli korkeemmalla sillon joskus viime keväänä, kun sitä risteilyä vasta varailtiin :D No, ehkä tää tästä lähtee :)

Huomenna on luvassa ankaraa lukemista, jotta saan korvattua vähän sitä aikaa, mikä tossa abiristeilyn aikana menee muihin juttuihin. Huomenna on myös mun vauvan 8-vuotissynttärit! Koiran, siis :D Ja jotkut pikkulinnut lauleli, että huomen illalla joku kuushenkinen tyttöporukka saattais olla varailemassa lentolippuja Barcelonan suuntaan... Voi olla ;)


Hauskaa maanantai-illan/-myöhäisillan jatkoa ja kauniita unia! Tsemppiä lukemiseen ja kuunteluihin niille, joilla niitä vielä huomenna ja ylihuomenna mahdollisesti on :)

Ja hyvää huomista ystävänpäivää ;) Olkoon miten kaupallinen juhla tahansa, niin aina on aihetta kertoa kaverille, miten tärkeä hän sinulle on :) Ystäviä ei voi koskaan kiittää tarpeeksi, mutta kannattaa kertoa tunteistaan vielä kun voi. Koskaan ei tiedä, mitä uusi päivä tuo tullessaan...


Yours, anni

2 kommenttia:

  1. Varmasti sulla meni kuuntelut ihan hyvin :) Ja hyvää ystävänpäivää ;)

    VastaaPoista